petak, 24. ožujka 2017.

RUČAK KOJI ĆETE POŽELJETI SVAKI DAN A LAKO SE PRAVI

RUČAK KOJI ĆETE POŽELJETI SVAKI DAN A LAKO SE PRAVI









Potrebno je:


  • 400 g makarona
  • 300 g šampinjona
  • proizvoljne količine parizera
  • pureće šunke
  • sira
  • suvog mesa
  • kečapa
  • po ukusu origana
  • malo margarina

Preliv:


  • 2 jajeta
  • 1 čaša jogurta (ili pavlake za kuvanje)
  • malo soli


Priprema

1
Makarone skuhati u slanoj vodi, procijediti, isprati hladnom vodom. Dodati na kockice rezanu pureću šunku, suho meso, rendan parizer, na kockice isjeckan sir, malo kečapa i origana. Na malo ulja prodinstati šampinjone narezane na listiće, posoliti i njih, takođe, dodati.
2
Sve dobro sjediniti,pa sipati u vatrostalni sud, premazan sa malo margarina.
3
Premazati kečapom, naribati malo sira.
4
Umutiti jaja i jogurt (ili pavlaku za kuvanje), posoliti, pa preliti preko sira. Preko naribati još malo sira,posuti origanom.
5
Zapeći u pećnici zagrijanoj na 200 C.

0 komentari:

Objavi komentar