ZAČARANA JAJA OVO DEFINITIVNO TRBATE PROBATI A SVAKO ĆE VAS PITATI PA KAKO STE OVO NAPRAVILI

Sastojci
- po želji jaja
- raznovrsno povrće (grašak, mrkvica, kukuruz, peršin, paprike)
- želatina u prahu ili listićima
Priprema
1.Jajima razbijte vrh, odstranite ljusku na vrhu i iscijedite jaje van.
2.
Ljusku dobro operite vrućom vodom, a povrće nasjeckajte na kockice i skuhajte u posoljenoj vodi (možete dodati i malo Vegete).
3.
Želatinu pripremite prema uputi na pakiranju.
4.
Povrće ocijedite, ohladite i prema vlastitoj želji punite unutrašnjost jajeta.
5.
Zalijte povrće pripremljenom želatinom do vrha, stavite u kutiju za jaja i ostavite na hladnom nekoliko sati (najbolje preko noći) da se dobro stvrdne.
6.
Oprezno ogulite ljusku od jajeta i vaše začarano jaje je tu
0 komentari:
Objavi komentar