nedjelja, 9. travnja 2017.

FAŠIRANE ŠNICLE...ZANIMLJIVE I JAKO NEOBIČNOG OKUSA

FAŠIRANE ŠNICLE...ZANIMLJIVE I JAKO NEOBIČNOG OKUSA





Fasirane snicle sa povrcem


Fasirane snicle sa povrcem

Sastojci

  • 500 gr mlevenog govedjeg mesa
  • 2 osrednja krompira
  • 2 sargarepe
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 jaje
  • malo soli i brasna


Priprema

1.
U mleveno meso narendati krompir i sargarepu,
dodati jaje i posoliti ,dodati sitno iseckan
crni luk i sve dobro sjediniti.
2.
Praviti snicle velicine po zelji,
uvaljati u brasno, potapkati i prziti
na vrelom ulju.
3.
Kad se stvori korica smanjiti temperaturu,
okrenuti snicle i prziti desetak minuta na
najnizoj temperaturi.

Posluživanje

Sluziti uz tarator salatu.

0 komentari:

Objavi komentar