JEDAN DIVAN RUČAK..SPECIJALITET TURSKE KUHINJE KOJI NE SMIJETE PROPUSTITI
Sastojci
- 250g staroga kruha
- 80g putera ili ulja
- 1glavica crnoga luka
- 60g brasna
- 250ml mljeka
- 2kom jaja
- 1mala kasicica soli
- 1velika kasika sjeckanog persuna
Priprema
1.Luk prodinstati na ulju pa zatim dodati sve sastojke pa dobro umjesiti rukom da se sve fino poveze .
2.
Od dobijene smjese praviti kuglice tako sto cete pokvasiti ruke vodom ,lakse ide .
(nemojte ih puno pritiskati i zbijati )
3.
U lonac sa kljucanom vodom ubaciti knedle i kuhati 15 min .
4.
Knedle su spremne danas kod mene za rucak sa gulasom .
semmel-kndel-knedle-od-kruha-261f485b3d27280d199418fe495c462b_view_l
0 komentari:
Objavi komentar