subota, 1. travnja 2017.

RECEPT ZA PRIPREMU PILETINE KOJU VRIJEDI ZAPISATI

RECEPT ZA PRIPREMU PILETINE KOJU VRIJEDI ZAPISATI










Sastojci:


  • nekoliko čenova belog luka, protisnutih kroz presu
  • 5 kašika senfa
  • 450ml kisele pavlake
  • 1kg pilećih bataka i karabataka
  • 1 kašika ulja


Priprema:

1. U posudi pomešati pavlaku, senf, ulje, beli luk. Dodati vegetu i so i dobro pomešati.
2. Batake i karabatake umočiti u smesu i ređati u nauljenu tepsiju.



3. Preostalom smesom preliti batake. Tepsiju pokriti folijom i meso peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 5o minuta.
4. Skinuti foliju i vratiti tepsiju u pećnicu još 10 minuta.
Napomena
Jako jednostavno a ukusno

0 komentari:

Objavi komentar