nedjelja, 30. travnja 2017.

Top-savjeti jedne od najslavnijih trenerica u Hollywoodu

Top-savjeti jedne od najslavnijih trenerica u Hollywoodu










Upoznajte Simone De La Rue, trenericu Chrissy Teigen, Sandre Bullock, Emily Blunt i Reese Witherspoon - i njezine najbolje tajne za postizanje vretenaste figure

Simone i Chrissy Teigen
Ona trenira skoro cijelu A-listu slavnih. I Taylor Swift, Gigi Hadid i Rosie Huntington-Whiteley njezine su klijentice, kao i mnoge holivudske glumice.
Simone De La Rue je plesačica koja je slučajno postala trenerica, a ta slučajnost ju je odvela do kreiranja programa Body By Simone i klijentica poput Chrissy Teigen, Sandre Bullock, Emily Blunt i Reese Witherspoon.
Što je tako djelotvorno u njezinu programu? Za Vogue je Simone otkrila da se većinu treninga izvodi s otporom tijela i da njezine klijentice nikad ne rade s utezima težima od 4,5 kilograma. Također, program je usmjeren na najkritičnije točke na ženskom tijelu: stražnjici, trbuhu i bedrima, a ovo su Simonine najveće tajne zanata:
Prehrana
"Iako sam trenerica, moram priznati da 80 posto uspjeha ovisi o hrani, a 20 posto o treningu. Ono što unosite u tijelo je neizmjerno važno. Prije treninga trebate jesti, ali mi mnoge klijentice dođu gladne i ne mogu dobro odraditi trening. Također, stvar je u tome da trebate potrošiti kalorije koje unesete, dok mnogi od nas pojedu mnogo više nego što uspijemo sagorjeti.
Prvo što savjetujem klijenticama je da izbace šećer, alkohol, gluten, mliječne proizvode i gazirane napitke. Tako radimo 14-dnevni program čišćenja i već se tu izgubi dosta na težini, no ne vjerujem u instant-rješenja, postizanje lijepog tijela treba biti dio životnog stila, ali na zdrav način".


Simone i Rosie Huntington-Whiteley
Trening
"Ne dopuštam da žene rade s utezima težima od 4,5 kg već se fokusiramo na izvedbu i tehniku i korištenje samo jedne mišićne grupe odjednom. U mom studiju nema puno opreme, samo gumene trake, trampolin i prostirke za jogu, ali nema strojeva. Cijela ideja je da se trening radi koristeći težinu tijela".
Motivacija
"Svoje klijentice stalno podsjećam na njihov cilj, bez obzira žele li zablistati na nekom važnom događaju, imaju snimanje za magazine ili žele dugoročno imati vretenasto tijelo. Moj posao je da ih motiviram."


0 komentari:

Objavi komentar