USKRŠNJI UMAK - OVO JE NEŠTO FENOMENALNO TOPLO PREPORUČUJEM
Umak koji se pojede čim se servira, svi ga obožavamo i ne možemo zamisliti uskrs bez njega
Sastojci
Umak
- 1 manja staklenka hrena
- 1 velika tuba majoneze
- 1 mileram (400g)
- 2 čena bijelog luka
- 3 žlice nasjeckanog peršuna
- sol po potrebi
Dodatak
Priprema
Sve sastojke za umak pomiješati. Umak staviti u pliću posudu, te po umaku poredati kuhana jaja narezana na polovice. Ukrasiti narezanim mladim lukom, mljevenom crvenom paprikom ili po želji. Dobro ohladiti u hladnjaku, najbolje preko noći.
Posluživanje
Ovaj umak rado jedemo za Uskrs uz kuhanu šunku , svježi sir i vrhnje i mladi luk. A također ga pravim i za Slavu i Božić kad ga jedemo uz hladan odojak.
0 komentari:
Objavi komentar