nedjelja, 16. travnja 2017.

USKRŠNJI UMAK - OVO JE NEŠTO FENOMENALNO TOPLO PREPORUČUJEM

USKRŠNJI UMAK - OVO JE NEŠTO FENOMENALNO TOPLO PREPORUČUJEM











Umak koji se pojede čim se servira, svi ga obožavamo i ne možemo zamisliti uskrs bez njega

Sastojci  

Umak


  • 1 manja staklenka hrena
  • 1 velika tuba majoneze
  • 1 mileram (400g)
  •   2 čena bijelog luka
  • 3 žlice nasjeckanog peršuna
  • sol po potrebi

Dodatak


  • 8 kuhanih jaja


Priprema

Sve sastojke za umak pomiješati. Umak staviti u pliću posudu, te po umaku poredati kuhana jaja narezana na polovice. Ukrasiti narezanim mladim lukom, mljevenom crvenom paprikom ili po želji. Dobro ohladiti u hladnjaku, najbolje preko noći.


  Posluživanje

Ovaj umak rado jedemo za Uskrs uz kuhanu šunku , svježi sir i vrhnje i mladi luk. A također ga pravim i za Slavu i Božić kad ga jedemo uz hladan odojak.

0 komentari:

Objavi komentar